ОСТАННІ НОВИНИ

На фестиваль до Львова з’їдуться відомі українські та закордонні оперні артисти

|

У Львові відбудеться  12-ий фестиваль оперного мистецтва  за участі провідних оперних  артистів з України, Польщі, Білорусі, Німеччини, Узбекистану та США.  Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Нагадаємо, фестиваль відбудеться у рамках  ювілейного святкування 140-річчя  з дня народження  відомої оперної співачки Соломії Крушельницької.

У переліку фестивальних подій:  оперні та балетні вистави  та великий  гала-концерт за участю провідних артистів та диригентів України та переможців першого і четвертого конкурсів оперного мистецтва.

 Програма фестивалю (оновлена):

Середа, 14 листопада

18:00 – урочисте відкриття  фестивалю, опера «Мадам Батерфляй»  Д.Пуччіні (солісти: Манамі Хама (Італія), заслужений артист України Микола Шуляк, диригент Василь Василенко)

Четвер, 15 листопада

Відвідання меморіального  музею Соломії Крушельницької

18:00 – балет «Повернення  Батерфляй» Д.Пуччіні-Скорика

П’ятниця, 16 листопада

Урочисте покладення квітів до могили співачки на Личаківському  цвинтарі

18:00 – опера «Аїда»  Д.Верді (солісти: оперна діва  Георгіна фон Бенза, народний  артист України Едуард Сребницький, лауреат міжнародних конкурсів Андрій Валентій)

Субота, 17 листопада

18:00 – опера «Бал-маскарад»  Д.Верді (солістка Тетяна Бусуйок  (Одеса), диригент Андрій Юркевич  (Молдова)

Неділя, 18 листопада

18:00 – урочистий Гала-концерт за участі провідних артистів України та світу (Георгіна фон Бенза, Андрій Валентій, диригенти Володимир Гаркуша та Василь Василенко, Раміз Усманов (Ташкент), Константин Ріттель (Дюссельдорф), Іванна Таратула (США), Йованна Вось (Польща).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *