ОСТАННІ НОВИНИ

У Партії регіонів заявляють, що їхніх прихильників на Львівщині звільняють з роботи

|

На прихильників Партії регіонів на Львівщині, які відкрито заявляли про її підтримку, чиниться неабиякий тиск з боку місцевої влади та впливових представників так званої об’єднаної опозиції. Таку інформацію передає прес-служба ЛОО Партії регіонів.

Так, наприклад, деяких учасників акцій проти підвищення Дрогобицькою владою житлово-комунальних тарифів, організованих Дрогобицькою міською організацією Партії регіонів, членів виборчих комісій та спостерігачів від ПР було звільнено з роботи за політичні погляди та активну громадянську позицію. За словами однієї з постраждалих,  роботодавець звільнив її, щоби вона «мала більше вільного часу для відвідування мітингів».

Крім того, днями до голови Дрогобицької  міської організації Партії регіонів Сергія Гориславського звернулася Любомира Станіславівна Жеребецька, яка була офіційним спостерігачем від Партії регіонів на виборчій дільниці № 460252 у тому ж 121-му окрузі.

Зі слів Любомири Жеребецької та її чоловіка, після того, як сільська влада дізналася, що вони підтримують провладну партію, на стовпах, парканах та дошках оголошень почали з’являтися друковані листівки зі спонуканням їх до самовбивства та нелітературними висловленнями про їх родину.

На Любомиру Жеребецьку чинили психологічний тиск й інші члени ДВК під час виконання нею обов’язків.

Інша прихильниця Партії регіонів, секретар виборчої комісії Наталія Мроць звернулася до Сергія Гориславського із скаргою вчителя однієї з місцевих шкіл, який в присутності інших школярів насміхався з її неповнолітнього сина Андрія через те, що його мати підтримує ПР, розповідаючи школярам, що родина Жеребецьких «продалася Партії регіонів».    

Фото: Львівський портал  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *