ОСТАННІ НОВИНИ

Спостерігачі від провладних сил затягують встановлення результатів виборів в окрузі №115

|

В окружній виборчій комісії № 115 відверто затягують встановлення результатів парламентських виборів. Деякі члени окружної виборчої комісії та спостерігачі від провладних сил вимагають визнати вибори недійсними в чотирьох дільничних виборчих комісіях. Про це 31 жовтня повідомив заступник з юридичних питань керівника Львівського міського виборчого штабу Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Любомир Мельничук, інформує прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

Як розповів свободівець, кілька членів окружкому та спостерігачі від провладних сил вимагають визнати вибори на дільницях №461942, 462034, 462033, 461942 недійсними через надумані порушення.

«Спостерігачі від провладних сил скаржаться, що їх буцімто в день виборів не пускали на дільниці або ж наголошують, що члени ДВК зробили низку помилок, хоч насправді це були дрібні технічні помилки. Бачимо, що представникам провладних сил в ОВК №115 та їх спостерігачам не підходить результат волевиявлення сихівчан, і тому вони намагаються затягти процес встановлення результатів і знаходять відверто абсурдні причини для визнання виборів на цих дільницях недійсними чим намагаються вкрасти голоси львів’ян. Наразі ми перебуваємо в ОВК і недопустимо до того, щоб влада сфальсифікувала чи вкрала бодай один голос», – зазначив Любомир Мельничук.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *