ОСТАННІ НОВИНИ

"Свобода" отримала аванс від виборців і має виправдати його зваженістю — Гарань

|

За “Свободу” проголосувала частина поміркованого електорату. Про це у коментарі Gazeta.ua розповів політолог Олексій Гарань.

“Результат, який отримала “Свобода”, свідчить про те, що політика влади дає зворотний результат. Ми стикнулися з політикою русифікації, яку проводить нинішня українська влада. Це викликає контррекакцію. Думаю, що це протест проти цієї політики влади. При чому, в цьому протесті виборці готові віддати свої голоси радикальній силі”, – наголосив експерт.

Також Гарань вважає, що “Свобода” має виправдати довіру людей у парламенті своєю зваженістю.

“Тут є ще один нюанс. Справді, опитування показували, що “Свобода” балансувала на межі і буквально в останні дні пішли заклики від різних відомих людей, що потрібно голосувати за “Свободу”. Тому, серед тих, хто проголосував за “Свободу” є і частина людей, які дотримуються поміркованих поглядів і не є традиційним електоратом “Свободи”, але зараз проголосували саме для того, щоб ця сила пройшла до парламенту. Це є серйозний аванс, і “Свободі” тепер треба буде його виправдати. В тому числі, не тільки радикалізмом, а й зваженістю своїх дій”, – додав політолог.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *