ОСТАННІ НОВИНИ

Сімох кандидатів від Львівщини можна уже вітати з депутатством

|

Результати підрахунку протоколів у мажоритарних округах Львівської області на сайті ЦВК  свідчать про те, що 7 мажоритарників гарантовано уже здобули перемогу над своїми конкурентами.

Це представники ВО «Батьківщина» Роман Ілик, Олег Канівець, Степан Курпіль, а також  кандидати від ВО «Свобода» Ірина Сех, Ірина Фаріон та Юрій Михальчишин. Також близьким до перемоги є самовисуванець  Ярослав Дубневич, який має перевагу в 9% над Тетяною Чорновол.

Натомість у п’яти округах ситуація залишається невизначеною.  У 115 окрузі Михайло Хміль з «Батьківщини»  на 11% випереджає  висуванця УДАРу Д.Добродомова, однак там пораховано лише трошки більше 47% протоколів.

Також гостре суперництво розгорнулося між Ігорем Васюником з «Батьківщини» та самовисуванцем Тарасом Стецьківим. Після обробки 89.47% протоколів  за Васюника  віддали голоси 26.99% виборців, а за Т.Стецьківа – 23.78.

Ще один гарячий округ на Львівщині – №122, де представник «Батьківщини» Василь Пазиняк  після обробки 41.54% протоколів набирає 50.59%, а самовисуванець Тарас Козак  – 41.81%.

Також представниця «Батьківщини» Лідія Котеляк після обробки 92.49% протоколів випереджає Тараса Батенка на понад шість відсотків, набравши 29.87% голосів виборців. Цікавим є той факт, що Батенка наздоганяє ще один кандидат – письменник Василь Шкляр.
 Не порахували половину протоколів в окрузі№125, де за мандат борються Андрій Тягнибок зі «Свободи»  та висуванець КУН Андрій Лопушанський.  Тягнибок-молодший після обробки 43.01% протоколів  набирає   35,73% голосів, тоді як у Лопушанського – 30,2% голосів.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *