ОСТАННІ НОВИНИ

Тягнибок прогнозує боротьбу з фальсифікаціями

|

Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок передбачає в ніч на 29 жовтня дуже складну боротьбу з адмінресурсом та фальсифікаціями. Про це він сказав журналістам перед виступом на мітингу опозиції у Львові.

Для нас надважливо забезпечити максимальну національну мобілізацію, бо на цих виборах будуть просто масові фальсифікації і нам треба буде зробити все, щоби  мобілізувати наших прихильників. Бо 28 жовтня буде дуже складно, а ще складніше буде в ніч на 29 . коли будемо боротися проти адмінресурсу тих фальсифікацій» – наголосив він.

Тягнибок закликав виборців прийти на виборчі дільниці та взяти із собою телефони з фотоапаратами і відеокамерами, а також повідомляти спостерігачів про тих родичів, які в момент голосування перебувають за кордоном і не можуть проголосувати, щзоби їх голос не був використаний для фальсифікацій виборів.

«І просимо бути  готовими – в ніч на 29 жовтня якщо будуть фальсифікації масові, виходити під ДВК , щоби захистити свій вибір, захистити своє право вибирати тих, кого необхідно, а не тих, кого вам намалюють на Банковій. Від цих виборів буде залежати не просто майбутній парламент , а майбутнє української держави. Якщо  ми не зможемо втримати нашу перемогу, а вона неминуча, то при владі залишаться кримінально-олігархічні клани , комуністи і тоді будуть продані  стратегічні підприємства, роздери банять землю , і зрештою, ми можемо остаточно втратити національні цінності , національну ідентичність. Але я вірю в нашу перемогу , сьогодні люди демонструють, що вони рішуче налаштовані і зневіра  минула» – підкреслив Олег Тягнибок. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *