ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра міліція візьме під охорону всі дільниці

|

Завтра, 26 жовтня, працівники міліції Львівщини візьмуть під охорону всі виборчі дільниці на території Львівської області. Про це повідомив сьогодні на прес-конференції начальник ГУМВСУ у Львівській області Олександр Рудяк.

«Сьогодні ми взяли під охорону понад половину виборчих дільниць, а завтра вже візьмемо всі», – сказав він.

За словами О.Рудяка, міліціонери під час виборів перебуватимуть у спеціально відведених приміщеннях, як цього вимагає закон і залишать дільниці тільки тоді, коли всі бюлетені будуть перевезені до окружної комісії.

Також він зазначив, що вулиці патрулюють військові Внутрішніх військ, маршрути патрулювання яких змінено так, щоби вони були ближче до місць розташування ДВК та ОВК.

До охорони громадського порядку на дільницях залучено понад дві тисячі працівників міліції, близько 700  помічників дільничних та членів громадських формувань.

«А для охорони громадського порядку як завжди буде залучена достатня кількість особового складу» – наголосив О.Рудяк.

Раніше начальник Львівського міського управління внутрішніх справ Сергій Зюбаненко повідомив, що до охорони громадського порядку в день виборів та в ніч підрахунку голосів буде залучено практично 100% особового складу ОВС Львівщини. У міліції на Львівщині служать приблизно 8 тисяч осіб.

Загалом на Львівщині налічується 2156 дільниць.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *