ОСТАННІ НОВИНИ

Галина Слічна очолила управління освіти

|

Керівником управління освіти шляхом переводу призначено Галину Слічну. Нагадаємо, досі Галина Слічна виконувала обов’язки керівника управління освіти та очолювала Галицький відділ освіти, інформує прес-служба Львівської міськради.

Нагадаємо, протягом останніх 2 років двічі відбувались конкурси на заміщення вакантної посади начальника управління освіти. Під час обох конкурсів конкурсна комісія не рекомендувала міському голові учасників конкурсу на пропоновану посаду.

Відтак, прийнято рішення призначити керівником управління освіти Галину Слічну. Відповідне розпорядження підписав міський голова Львова.

«Вже два роки поспіль ми оголошуємо конкурс на заміщення вакантної посади керівника управління освіти. Але у обох випадках конкурсна комісія так і нікого не рекомендувала міському голові. Тому прийнято рішення про призначення керівником управління освіти людини з кадрового резерву», – зазначила Галина Бордун, начальник відділу кадрів.

Біографічна довідка

Слічна Галина Миколаївна народилась 29 листопада 1966 року у м. Львові.

Освіта: вища.

У 1984 році вступила на географічний факультет Львівського ордена Леніна державного університету ім. Ів. Франка, який закінчила у 1989 році з відзнакою.

З 15.08.1989р. до 06.09.1989р. працювала у  середній школі № 19 м. Львова на посаді вихователя групи продовженого дня.

1989р.— 1995р. – працювала на посаді вчителя географії СШ № 9м. Львова.

1995р. – 1997р. – працювала вчителем географії Верхівської загальноосвітньої школи Рівненської області.

1997р.— 1998р. – працювала методистом — організатором Інформаційно-методичного центру освіти м. Львова.

1998р. –  2007р. – працювала в управлінні освіти Львівської міської ради на посаді головного спеціаліста.

2007р. – 2011р. – працювала на посаді заступника начальника управління освіти з проектування, координації та розвитку освіти.

З 04.05.2011р. до жовтня 2012 року працювала на посаді начальника відділу освіти Галицького району управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *