ОСТАННІ НОВИНИ

«Свобода» підтримує винятково Михайла Хміля, – Тянибок та Фаріон

|

На Сихівському окрузі №115 «Свобода» підтримує винятково Михайла Хміля – єдиного опозиційного кандидата у народні депутати України. Про це вчора, в ефірі 12 каналу заявили лідер Всеукраїнського об`єднання «Свобода» Олег Тягнибок та член Політради «Свободи» Ірина Фаріон.
Олег Тягнибок, зокрема, сказав: «Вже зараз на фініші виборчої кампанії стало відомо, що ці вибори будуть чорно-білими. І саме тому, щоб не допустити, аби при владі залишалися Партія регіонів і комуністи, однозначно потрібно не тільки за партійними списками проголосувати за «Свободу» і «Батьківщину»,а й за кандидатів-мажоритарників від об’єднаних сил опозиції. Зокрема, таким узгодженим кандидатом-мажоритарником по 115 виборчому округу є Михайло Хміль. Це запорука нашої спільної перемоги. «Свобода» плюс «Батьківщина» мають мати більше голосів, ніж Партія регіонів і комуністи», – наголосив лідер ВО «Свобода».

Ірини Фаріон своєю чергою зазначила: «Свобода» тримає слово, і «Свобода» підтримує по цьому (№115) округу винятково Михайла Хміля. З огляду на те, як він провадить виборчу кампанію, з огляду на те, як цей чоловік працював, яко депутат міської ради, я можу констатувати, що це має бути гідний вибір львів’ян. А, якщо знаходяться сили, які змішують зараз карту, то це хіба від власної неспроможності».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *