ОСТАННІ НОВИНИ

Федишин розказав, за що йому найбільше соромно

|

Кандидат в народні депутати в окрузі №115 Роман Федишин зізнався сьогодні під час бліц-дебатів у Львівському прес-клубі, за що йому як депутату міської ради найбільше соромно.

За його словами, це відчуття він має за те, що не зміг переконати не будувати новий стадіон за межами Львова.

“Я не був достатньо наполегливий, щоби переконати і депутатів, і мера в тому, що треба проводити реконструкцію стадіону “Україна”, тим паче, що на це був інвестор”, – наголосив Р.Федишин.

За його словами, реконструкція стадіону дала би можливість уникнути величезних боргів – у сотні мільйонів гривень, які, фактично, було витрачено надаремно.

Водночас, відповідаючи на запитання про те, чим він може гордитися як депутат міської ради, Роман Федишин сказав, що найбільше почуття гордості в нього викликає те, що йому та однодумцям вдалося  зробити так, що Сихів став привабливим районом.

“Ми змінили обличчя Сихова  – йдеться про транспортне сполучення, школи. Що стосується мого виборчого округу, то там вдалося створити осередок довкола шкіл, найпотужніший центр для занять у позашкільний час, зокрема, занять спортом. Сихів на сьогодні став привабливим районом, ми справді змінили його обличчя, ми як депутати робили так, щоби йому було достатньо виділено фінансових ресурсів для цього” – наголосив Федишин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *