ОСТАННІ НОВИНИ

Львівську міліцію перевели на посилений режим несення служби

|

Львівську міліцію перевели на посилений режим несення служби, повідомив сьогодні на прес-конференції начальник Львівського міського управління ГУМВСУ у Львівській області Сергій Зюбаненко.

“У нас повністю є розстановка сил і засобів на проведення виборчого процесу і охорону громадського порядку. На сьогодні, тільки дільниця отримує бюлетені, міліція одразу ж заступає на охорону громадського порядку. Вони заступають на кожну виборчу дільницю і службу будуть нести до того часу, поки не будуть пораховані і здані всю бюлетені. На сьогодні є графік , затверджений начальником ГУ МВСУ і міліція переведена на посилений варіант несення служби” – сказав С.Зюбаненко.

За його словами, до участі в охороні громадського порядку на виборах буде залучено 100% особового складу міліції.

“Буде задіяно 100% особового складу, бо буде позмінна робота. І хто не задіяний безпосередньо на дільницях, то буде залучений до посилених слідчо-оперативних груп. У кожному РВ  буде по 4 такі групи. Ми готові до того, що можуть бути виклики не пов`язані безпосередньо з виборчим процесом, але враховуючи те, що багато людей буде залучено до охорони громадського порядку, то буде посилено в 4 рази слідчо-оперативні групи. Це звичайний процес, який відбувається на кожних виборах” – наголосив він.

Водночас начальник львівської міліції зазначив, що розроблено графік, який дозволить проголосувати кожному працівникові ОВС на Львівщині.

Загальна чисельність працівників міліції у Львівській області становить приблизно 8 тисяч осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *