ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині розповсюджують фальшиву газету «Наша батьківщина»

|

За тиждень до парламентських виборів у мажоритарних округах Львівщини продовжується застосування брудних технологій проти кандидатів від Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода». Так, у 125 виборчому окрузі розповсюдили клон газети «Наша батьківщина», у якому опублікована стаття «Урок кругової поруки», спрямована проти кандидата від опозиції Андрія Тягнибока.

«Це не вперше у цьому окрузі розповсюджують підроблену газету «Наша Батьківщина», яка не є офіційним друкованим виданням партії, – розповів голова львівського регіонального виборчого штабу ВО «Батьківщина» Степан Кубів. – До речі, підроблені газети нещодавно були розповсюджені у відповідних округах проти наших кандидатів-мажоритарників – Романа Ілика, Тетяни Чорновол та Юрія Михальчишина».

Зокрема, на території 121 Дрогобицького округу розповсюджують фальшиву газету із логотипом ВО “Батьківщина”. Цю фальшивку невідомі розповсюджують через поштові скриньки, розвозять по сільських магазинах. А 16 жовтня працівники Дрогобицького районного штабу ВО «Батьківщина» виявили фальшивку у продуктовому магазині в с.Лішня. Підроблений агітлисток був вкладений в офіційну газету ВО «Свобода». Також у газеті партії «Свобода» було вкладено агітку кандидата-самовисуванця у 121 округу М. Задорожного. Сам магазин, за словами продавця, належить цьому самовисуванцю. 

Степан Кубів різко засудив використання брудних технологій для маніпулювання думкою виборця. «На це здатні лише ниці люди, які втратили власну честь і гідність, продались за грош задля тимчасової власної вигоди, зрадили власний народ», – запевнив керівник штабу ВО «Батьківщина».

«Сьогодні ми отримали інформацію, що найближчим часом, можливо вже цієї ночі, у Львові будуть розклеєні плакати з інформацією про те, що представники ВО «Батьківщина» проведуть зустріч з виборцями, на яких роздаватимуть матеріальні допомоги. Це провокація! Ми не маємо до цього відношення», – повідомив Степан Кубів. Нагадаємо, така технологія нещодавно була застосована проти кандидата від ВО «Свобода» і ВО «Батьківщина» у 119 виборчому окрузі Ірини Сех.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *