ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові обрали найкращого правоохоронця України

|

У Львові відбувся конкурс серед працівників основних служб органів і підрозділів внутрішніх справ України. Про це інформує відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

Зокрема, учасниками конкурсу стали працівники ДАІ, ДСБЕЗ, ДІМ, ППС.

Конкурс відбувався у три етапи. Перший – відбірковий, проходив у всіх  територіальних та транспортних органах внутрішніх справ. Наступний – змагання регіонального масштабу, які проводились галузевими службами серед переможців відбіркового туру. Опісля, найкращі учасники перейшли у фінал і взяли участь у Всеукраїнському конкурсі з визначення кращого за професією.

Зокрема, заключний етап Всеукраїнського конкурсу «Кращий за професією серед працівників  ДСБЕЗ» відбувався 16-18 жовтня на базі Львівського державного університету внутрішніх справ.

До Львова з`їхалися 33 представники з усіх областей України та міст Києва і Сімферополя. Під час фінального конкурсу правоохоронці повинні були якнайкраще продемонструвати знання, вміння та навички, якими вони оволоділи у процесі практичної діяльності в ОВС.

Відповідно до програми конкурсу учасники складали заліки із семи дисциплін: функціональної підготовки, тактики  дій у типових і екстремальних  ситуаціях, теоретичного та практичного розділів вогневої підготовки, загальної фізичної підготовки, спеціальної фізичної підготовки, загальнопрофільної підготовки.

Найкращими стали старший оперуповноважений УДСБЕЗ ГУМВС України в Автономній Республіці Крим майор міліції Юрій Чорнобай, оперуповноважений УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області  капітан міліції Михайло Максименко та  оперуповноважений ВДСБЕЗ УМВС України  на Одеській залізниці майор міліції Микола Савченко, які вибороли перше, друге та третє місця відповідно. 

За словами організаторів, цей конкурс спрямований на активізацію службової діяльності, зацікавленості особового складу в постійному вдосконаленні професійної майстерності та підвищення фахового рівня. Окрім того, захід проводиться з метою створення високопрофесійного кадрового ядра.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *