ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко закликає проголосувати за соратницю Лідію Котеляк

|

Лідерка ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко підготувала звернення до мешканців  Золочівщини, Перермишлянщини, Миколаївщини  та Нового Роздолу, в якому закликає проголосувати за щиру патріотку України, громадську активістку та свого соратника Лідію Котеяк.

Подаємо повний текст звернення.

«Дорогі мої!

Сьогодні, без перебільшення, від кожного  з нас залежить доля України. Вибір, зроблений Вами 28 жовтня 2012 року, стане вирішальним для країни. Саме від Вашого голосу буде залежати, яким шляхом піде Україна, яку долю Ви оберете для себе і своїх дітей.

Україна зараз  переживає дуже складний та важкий час. Антиукраїнська влада, яка зараз править в Україні, відбирає нашу свободу, переписує історію, забороняє усе українське. Вони хочуть зробити українців безмовними і безправними рабами у власній державі. Але не вірте тим, хто каже, що вже нічого не можна змінити. Глибоко переконана, що спільними зусиллями ми обов’язково приберемо цю злочинну владу.

Саме для цього я прошу Вас підтримати на виборах партію ВО «Батьківщина» та Ліду Котеляк, яку Об’єднана опозиція висунула у Вашому окрузі.

Ліда Котеляк – щира патріотка України, мій соратник, турботлива мати, християнка, громадська активістка. З 2008 року вона очолює Львівську обласну організацію «Жінки Батьківщини». Вона – чесна і справедлива людина, яка залишилась вірною своїм політичним переконанням та нашій партії у найважчий період, коли у 2010 році злочинна влада не допустила «Батьківщину» до місцевих виборів. Відтоді Ліда Котеляк є надійною опорою для нашої команди на Львівщині.

Закликаю Вас проголосувати 28 жовтня 2012 року за партію ВО «Батьківщина» та кандидата в депутати Ліду Котеляк. Кожен ваш голос за №19 у виборчому бюлетені – партію ВО «Батьківщина» та кожен голос за Ліду Котеляк – це голос за краще майбутнє нашої держави.

Голосуй за себе! Голосуй за Батьківщину!

Щиро Ваша,

Юлія Тимошенко»

 Фото: прес-служба Лідії Котеляк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *