ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА подала свою версію наради в Бродах

|

16 жовтня у м. Броди заступник голови Львівської ОДА Олег Рудницький проводив кущову нараду щодо матеріально-технічного забезпечення  виборчих дільниць та охорони програмно-апаратних комплексів системи відеоспостереження на дільницях. Інформує прес-служба Львівської ОДА.

Олег Рудницький повідомив, що ця нарада проводилась згідно із графіком, який ще 10 жовтня затвердив голова  Львівської облдержадміністрації  Михайло Костюк.

«Завданням адміністрації є забезпечення належного матеріально-технічного стану виборчих дільниць. Про це йдеться у статті 51 Закону України «Про вибори народних депутатів України». Хочу наголосити, що відповідно до цього ж закону органи місцевого самоврядування та їх посадові особи також зобов’язані сприяти виборчим комісіям у реалізації їх повноважень», – зазначив О. Рудницький.

Він також наголосив, що Львівська ОДА працює виключно у правовому полі для забезпечення прозорих та чесних виборів.

 «Звинувачення окремих політичних сил у нібито проведенні таємних нарад – це нісенітниця. Це звичайна передвиборча істерія чи банальний чорний піар. Всі наради Львівська ОДА проводить у правовому полі. Законність, прозорість і демократичність виборів – наше єдине завдання, а забезпечення належного матеріально-технічного стану дільниць – це наш обов’язок, прописаний Законом України», – резюмував Олег Рудницький.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *