ОСТАННІ НОВИНИ

Маленькі львів’яни у київському музеї Шевченка влаштували концерт

|

Львівський  дитячий хор «Радуниця» побував  на фестивалі у Вишгороді. Також дітки влаштували концерт у музеї Т. Шевченка в Києві. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Так, 12 жовтня 28 дітей з хору «Радуниця» побували в музеї Т. Шевченка і вшанували пам’ять видатного поета виконанням пісень на його вірші. Також хор взяв участь у концерті, присвяченому 80-річчю від дня народження композитора Б. Фільца.

Зразковий дитячий хор «Радуниця» виступив на 4-му фестивалі «Вишгородська Покрова» у древньому місті княгині Ольги. Цьогорічний фестиваль відбувався 13-14 жовтня і його відмінністю від минулих було те, що його учасники представляли пісні етнічного регіону, з якого походять.

В неділю  дитячий хор «Радуниця» мав виступ в храмі Вишгорода. Крім того, львівський хор запросили виконати чин вінчання для вишгородських наречених.

«Вже втретє ми їздили до своїх друзів – дитячого хору «Коралі» з Вишгорода. Ця дружба двох колективів розпочалась завдяки фестивалю «Велика коляда-2010» у Львові, на який приїхали вишгородчани. Відтоді учасники хору «Радуниця» приймають їх у своїх сім’ях під час львівських фестивалів, і натомість відвідують фестиваль у Вишгороді. В 2010 та 2011 роках «Радуниця» здобувала призові місця на цьому конкурсі», – розповіла Наталія Манько, керівник дитячого хору «Радуниця».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *