ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий звинуватив депутатів у шкідництві

|

Сьогодні на пленарному засіданні сесії міської  ради не проголосували за звернення до депутатів Обласної ради щодо державної субвенції на ремонт доріг у Львові, інформує кореспондент “Львівського порталу”. За це зверення підняли руки тільки 16 депутатів, а 46 не голосували взагалі.

«Ще один безпрецедентний випадок – це та тема, яку ми обговорювали на минулому пленарному засіданні, коли була озвучена заява депутата міської ради Богдана Панкевича щодо розподілу субвенцій депутатами обласної ради. Мова йшла про 7,4 млн грн. на ремонти доріг в області. Коли депутати обласної ради голосували за розподіл цієї субвенції, вони проголосували – за «виключенням міста Львова». Сьогодні ми поставили на голосування це звернення пана Панкевича до депутатів Обласної ради, щоб вони виправили свою помилку. Сьогодні депутати не проголосували. Це свідома дія депутатів і в міській, і в обласній раді. Завдання одне – максимально шкодити місту Львову. Вони цю позицію сьогодні чітко продемонстрували», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, депутати Львівської обласної ради залишили Львів без державної субвенції на ремонт доріг у сумі 262 тис. 931 грн. Як зазначив у зверненні під час пленарного засідання 11 жовтня Богдан Панкевич, кошти, призначені Львову, депутати облради віддали Дрогобичу.
Більшість у Львівській міській раді належить ВО “Свобода”. Керівництво облради також складається переважно з представників цієї політичної сили. 

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *