ОСТАННІ НОВИНИ

Костюк пропонує відновити у Львові Бюро представництва німецької економіки

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк пропонує відновити у Львові роботу Бюро представництв Німецької економіки. Про це йшлося під час зустрічі голови ЛОДА з делегатом Німецької економіки в Україні Александром Маркусом, яка відбулася в межах ХІІ Міжнародного економічного форуму у Львові, інформує прес-служба Львівської ОДА.

Під час зустрічі Михайло Костюк наголосив на важливості залучення інвестицій в економіку Львівщини – власне, тому й актуальним залишається питання відновлення роботи представництва Німецької економіки.

«Нам цікаві інвестиції в галузі туристично-рекреаційного напрямку. Львівщина має чудові можливості та готова запропонувати інвестору вигідні умови», – додав голова ЛОДА.
Александр Маркус повідомив про те, що вже у найближчий час Україна та Німеччина підпишуть угоду про створення Українсько-Німецької зовнішньоекономічної палати. 
«Ми зацікавлені у співпраці та інвестиціях. Йдеться не лише про озвучені напрямки, але й про галузь машинобудування – на зразок компанії «Леоні», – зазначив делегат Німецької економіки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *