ОСТАННІ НОВИНИ

Львів презентують на Міжнародній туристичній виставці

|

Сьогодні Львів презентує себе на одній з найбільших українських туристичних виставок – Міжнародному туристичному салоні «Україна 2012» у Києві. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Також протягом трьох  днів, з 4 по 6 жовтня Львів презентували на туристичній виставці INWETEX 2012 у Санкт-Петербурзі. Це одна з найбільших туристичних виставок на території СНД. Минулого року у ній взяло участь 467 експонентів з 37 країн світу і більше 10 000 спеціалістів туристичної галузі.

Як зазначають в управлінні туризму ЛМР, Росія є одним з ключових цільових ринків для Львова.

Крім того 9-10 жовтня  наше місто представили на Національному туристичному форумі – найбільшому в Україні для професіоналів туристичної галузі, спрямованому на популяризацію внутрішнього туризму в нашій країні. Професійна аудиторія форуму – понад 6000 представників туроператорів та турагентів.

«Участь у туристичних виставках – це не лише нагода ще раз розповісти про туристичні продукти Львова, а й розширити коло потенційних партнерів серед представників туристичної індустрії. Під час цих виставок спільно з Львівським туристичним альянсом ми плануємо запрошувати киян та усіх відвідувачів виставки на туристичні події зимового сезону», – розповідає Надія Радіоненко, начальник управління туризму Львівської міської ради.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *