ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Львівщини отримають житлові субсидії за спрощеним механізмом

|

Місцеві органи праці та соціального  захисту населення Львівської області  забезпечили можливість попереднього запису на прийом та отримання консультацій у телефонному режимі з питань, що пов’язані з призначенням житлових субсидій. Про це інформує прес-служба львівської обласної державної адміністрації, посилаючись на коментар начальника головного управління соціального захисту населення  Василя Мартиняка. 
За його словами, житлова субсидія призначається за спрощеним механізмом, який передбачає надання уповноваженим власником житлового приміщення (будинку) заяви та декларації про доходи та майновий стан затвердженого зразка. 
Василь Мартиняк додав, що для населення, яке проживає в віддалених районах області,  створені мобільні групи з оформленням житлових субсидій . 
Нагадаємо, для  надання більш детальних роз’яснень з питань призначення населенню житлових субсидій у кожному конкретному випадку у всіх управліннях праці та соціального захисту населення запроваджено   телефонні «гарячі лінії»,  у тому числі у головному управлінні соціального захисту  населення  обласної державної адміністрації (тел. 235 24 70).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *