ОСТАННІ НОВИНИ

Конкурс ДТЕК завершено - але зміна наших міст тільки починається!

|

Конкурс ДТЕК «Зміни своє місто на краще!» підійшов до завершення. Шансів отримати приз стало більше – введено нову номінацію

 ДТЕК і «Коментарі» підбили підсумки конкурсу «Зміни своє місто на краще!». За цей час нам надіслали 33 роботи. Всі вони були виконані авторами, які по-справжньому люблять свої міста. Роботи були присвячені проблемам як міст-мільйонників, так зовсім невеликих населених пунктів.

За умовами конкурсу кількість переможців обмежена. І журі конкурсу  після довгого аналізу і роздумів  визначило найкращих.

Імена авторів-призерів стануть відомі в день нагородження. Дату нагородження ми повідомимо наступного тижня – після того, як зв´яжемося з переможцями.

Нагадаємо, автор, що посів перше місце, отримує подарунковий сертифікат «Comfy Present Card» мережі супермаркетів побутової техніки «COMFY» на 10 тис. грн.

Сертифікат на 5 тис. грн. є призом для автора, який посів друге місце. Сертифікат на 3 тис. грн – третє місце.

Умовами конкурсу передбачено і приз глядацьких симпатій, який отримає автор роботи, що зібрала найбільшу кількість «лайків». Приз передбачає незабутній вікенд на двох, під час якого передбачена унікальна екскурсія на одну з шахт ДТЕК, можливість покататися на електромобілі і вечеря в ресторані мережі «Мировая карта».

Крім того, ДТЕК створив додаткову спеціальну номінацію – «Важливість для ЖКГ». Автор найкращого ролика в цій темі також буде нагороджений!
 Автори робіт-переможців можуть бути розглянуті  як кандидати для роботи в підрозділі зі сталого розвитку ДТЕК.

Нагадуємо, що всі роботи, що відображають проблеми міст і пропонують спосіб їх вирішення, будуть передані експертам у сфері корпоративної соціальної відповідальності, а також на розгляд мерам міст для оцінки можливостей їх подальшої реалізації.

А з усіма проектами, які надійшли на конкурс, ви можете ознайомитися тут:http://apps.facebook.com/k_comments/site/projects

 Фото: PHL

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *