ОСТАННІ НОВИНИ

Найпопулярніші блогери світу з’їжджаються до Львова на Тиждень моди

|

Львівський Тиждень Моди весна/літо 2013 приймає близько 35 міжнародних гостей. Про це повідомляють організатори модного заходу.

Отже, вже у Львові – Yvan Rodic, один із найпопулярніших блогерів світу, відомий як Facehunter; відомий фотограф і автор блогу livincool.com Emanuele d’Angelo; наші друзі і часті гості головний редактор TheFashionInsider Marcellous L.Jones, головний редактор журналу JARDINE DES MODES (Франція) Judith Girard, Boris Marberg – фотограф і автор modacycle.com (Німеччина).

Завтра до Львова прибуде Marlena Woolford, виконавчий директор Inspiration Trend Analisys і експерт у сфері прогнозування трендів – з лекцією Behind the scenes – the work of trend forecasting companies.Trends for s/s 2013 and a/w 2013/2014, делегації Міжнародного конкурсу дизайнерів одягу The Golden Thread (Польща) – для участі у журі конкурсу САБОТАЖ, організатори Fashion Philosophy Fashion Week Poland, спеціальний гість – дизайнер Natasha Pavluchenko (Польща), організатори Belarus Fashion Week, а також дизайнери-учасники, моделі, блогери і представники преси з різних країн.

Yvan Rodic (народився в Швейцарії, живе у Лондоні) у 2006 р. розпочав фотографувати і фіксувати на сторінках свого блогу street style образи з вулиць великих міст. Сьогодні Yvan Rodic входить до переліку найбільш впливових блогерів світу, поруч з такими як Скотт Шуман (The Sartorialist) i Гаранс Доре, є частим гостем найбільших fashion-подій, співпрацює з редакціями The New York Times, Vogue Italia, The Observer та ін.

Emanuele d’Angelo – відомий фотограф, роботи і фоторепортажі якого з Тижнів Моди в Нью-Йорку, Лондоні, Мілані, Парижі можна знайти на livincool.com, як в соціальних мережах, так і в найбільш впливових модних виданнях (POP, Purple, Elle, Vogue).

Yvan Rodic і Emanuele d’Angelo вже відвідували модні події в Україні – у Києві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *