ОСТАННІ НОВИНИ

19 учнів та студентів Львівщини мають президентські стипендії

|

За підсумками Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт 19 учням загальноосвітніх та студентам вищих навчальних закладів області призначено стипендії Президента України. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА, посилаючись на дані заступника начальника головного управління освіти та науки Львівської облдержадміністрації Богдани Біляк.

Стипендії Президента України призначено  дев’ятьом переможцям ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних предметів; вісьмом –  ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, які показали найкращі результати відповідно у кожному класі та секції згідно з визначеною квотою та двом переможцям (золота і срібна медалі) Міжнародної олімпіади з хімії.

«Виплата стипендій Президента України проводитиметься щомісяця протягом календарного року, починаючи з 1 вересня 2012 року до 1 вересня 2013 року та здійснюватиметься за рахунок коштів, передбачених Міністерству освіти і науки, молоді та спорту  України в Державному бюджеті на 2012 та 2013 роки», – додала Б. Біляк.

Стипендія Президента України переможцям Міжнародної олімпіади здійснюватиметься за рахунок коштів бюджету, з якого фінансується навчальний заклад, де навчається стипендіат, у межах відповідних бюджетних призначень відповідно до Положення про порядок призначення стипендій Президента України учасникам і призерам міжнародних учнівських олімпіад з базових навчальних предметів, затвердженого Указом Президента України від 30 грудня 1998 року №1419 «Про стипендії учасникам і призерам міжнародних учнівських олімпіад з базових навчальних предметів».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *