ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розпочалося свято кавоманів

|

Вчора, 28 вересня, успішно відбувся перший урочистий день найароматнішого фестивалю осені – VI  Міського свята «На каву до Львова». Гостей свята заполонила справжня кавова атмосфера, повідомляє прес-служба ЛМР.

Смачним ексклюзивним кавовим тортом змогли поласувати усі охочі, адже важив він аж 42 кілограми. А своїми кавовими враженнями поділились понад 400 відправників Кавової пошти! Листи відправлялись у найрізноманітніші куточки нашої планети.

На святі був сюрприз і для маленьких гостей. Протягом дня найменших відвідувачів розважали незабутні ігрові атракціони та веселі клоуни театру «Wagabunda», які приїхали до нашого міста з Кракова. 

Особливі враження у гостей свята були від гігантських барабанів, які є найбільшими у світі та занесені в книгу рекордів Гіннеса. Щастить побачити таке у Львові! Вистава польського театру «Makata» зуміла здивувати кожного глядача!

Також в рамках VI  Міського свята «На каву до Львова» завершився півфінал II Західноукраїнського Чемпіонату баріста. Суддівська колегія вже переконалась у досвідченості галицьких майстрів з приготування кави.

Попереду ще два дні свята! Детальніше на сайті свята: www.coffeefest.lviv.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *