ОСТАННІ НОВИНИ

Насіннєві господарства Львівщини вибувають із Держреєстру

|

Сім насіннєвих господарств  Львівщини вибудуть з Державного Реєстру виробників насіння, інформують у Держсільгоспінспекції Львівщини.

Держсільгоспінспекція Львівської області завершила перевірку виробників насіння та садивного матеріалу, які претендують на внесення до Державного реєстру на 2013 рік. Через невідповідність  атестаційним вимогам та невиконання плану згідно задекларованої програми інспекція рекомендує виключити з реєстру 7 із 38 насіннєвих господарств огбласті, а саме  ФГ «Мандзюк і К» в Пустомитівському районі, ФГ «Апогей»  в Буському, ФГ «Ревера В.Р.» у Жидачівському, ПСП «Богдан», що на Жовківщині, ПСГП «Горуцьке» в Миколаївському р-н, ФГ «Коровай» у Мостиському та ДПДГ «Миклашів», що у Пустомитівському районі.

За словами начальника інспекції Івана Іващука, перелічені підприємства не мають відповідної матеріально-технічної бази тому, тому й не спроможні підготувати насіння відповідної якості.

Нагадаємо, 9 серпня, на нараді в рамках «Регіонального дня поля – 2012» керівник інспекції І. Іващук заявив, що  5 насіннєвих господарств  претендують на  позбавлення ліцензії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *