ОСТАННІ НОВИНИ

Фінансова інспекція перевіряє підготовку Львова до Євро

|

До Львова скеровано потужну комісію Державної фінансової інспекції, котра перевіряє видатки з бюджетів усіх рівнів в рамках підготовки області до Євро-2012. Про це журналістам повідомив начальник головного управління МВС у Львівській області Олександр Рудяк.

«Зараз до Львова направлено комісію Держфінінспекції, колишнього КРУ, яку очолив керівник одного з регіональних управлінь  і буде проведена  планова перевірка використання бюджетних коштів» – сказав О.Рудяк.

За його словами, за актами цієї перевірки міліція прийматиме процесуальне рішення.  «Згідно з актами перевірки, міліція прийме процесуальне рішення, навіть якщо воно буде непопулярне. Навіть, якщо хтось скаже, що на когось чиниться тиск» – наголосив начальник міліції Львівщини.

За його словами, йдеться про кошти, виділені з бюджетів усіх рівнів на підготовку до Євро-2012. До складу комісії увійшли представники міліції, прокуратури та СБУ.

 «За висновками цієї потужної фінансової комісії буде прийнято процесуальне рішення. Документуючи економічні злочини, ми керуємося документами з КРУ, вони повинні нам підтвердити, що бачать порушення закону отут, отут і отут» – наголосив О.Рудяк.

За даними Львівської обласної державної адміністрації за час підготовки області до Євро-2012 було реалізовано проектів на суму майже 12 мільярдів гривень.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *