ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємства Львівщини повинні кооперуватись – Костюк

|

Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк здійснив робочу поїздку в Дрогобицький район, де ознайомився з роботою двох підприємств: ТзОВ «Універсальна бурова техніка» та ПАТ «Дрогобицький завод автомобільних кранів». Про це повідомляє пре-служба ЛОДА.

Як наголосив керівник області, сьогодні підприємствам Львівщини потрібна внутрішньопромислова кооперація – їх виробництво повинне бути інтегрованим спільно з виробництвом інших підприємств. «Ми можемо чітко працювати за принципом: свій до свого по своє. Сьогодні облдержадміністрація готова посприяти у налагодженні внутрішньої кооперації між підприємствами регіону, адже лише спільними зусиллями ми можемо вивести економіку краю на належний рівень», – наголосив Михайло Костюк.

ТзОВ «Універсальна бурова техніка» є єдиним в Україні виробником бурових доліт і бурового інструменту для нафтової, газової та гірничорудної промисловості. Основними конкурентами на світовому ринку є відомі заводи США (Хьюз, Рід, Сміт, Дрессер), Росії (ВАТ «Волгабурмаш»), Польщі («Клінік»), які володіють високоефективними конструкціями бурових доліт, передовими технологіями їх виготовлення, високоякісними матеріалами та комплектуючими. Підприємство працює над виконанням замовлень на долотну продукцію з Лівією, ОАЕ, Сирією та країнами СНД.

ПАТ «Дрогобицький завод автомобільних кранів» є одним з найбільших в СНД спеціалізованих виробників гідравлічних кранів на автомобільному шасі КрАЗ, КамАЗ, ЗІЛ, МАЗ з вантажопідйомністю 14т, 22,5т та 28т та гідроциліндрів з діаметром поршня до 200 мм, ходом штока до 7000мм та робочим тиском до 28 МПа. Підприємство освоює виробництво сміттєвозів на базі шасі: МАЗ-533702 (місткість контейнера 16,5 куб.м.).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *