ОСТАННІ НОВИНИ

Азаров не вірить, що в Україні аж така корупція

|

Прем`єр-міністр Микола Азаров не довіряє організації Transparency International, яка відзначає високий рівень корупції в Україні. Про це він заявив 20 вересня, повідомляє ICTV.

“В об`єктивність цієї організації, я скажу однозначно, не вірю. І я не можу навіть уявити собі, щоб Україна була у світі на такому місці”, – сказав Азаров.

Він відзначив, що не знає, на яких даних базувалася ця організація.

“Я знаю реальний рівень корупції в багатьох  країнах світу. Реальний, тому що мені доводиться стикатися з інтересами наших компаній бізнесових у різних країнах. Тому давайте не будемо перебільшувати”, – сказав прем`єр.

Відповідаючи на запитання, чому представники попередньої влади сидять, а представники нинішньої, коли квітне корупція, ні, Азаров відзначив:

“Напевно, мене не радує що наші попередники сидять і, напевно, не треба влаштовувати змагання, кого ми більше посадимо. Напевно, треба створити такі умови, при яких ні попередники не сідали б, ні сьогоднішні діячі не зазнали судових переслідувань”, – сказав Азаров.

Як відомо, 1 грудня 2011 року неурядова організація Transparency International оприлюднила доповідь, у якій відзначається, що в Україні як і раніше дуже високий рівень корупції. Україна зайняла 152-е місце з рейтингом 2,3 бала.

Transparency International відзначала, що в Україні непрозора приватизацію шахт, енергетики, газових компаній, також корумпований закон про тендерні закупівлі.

У 2010 році Україна була на 134-му місці. 

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *