ОСТАННІ НОВИНИ

Польські актори привезуть до Львова найбільший в світі барабан

|

В рамках фестивалю «Золотий лев» відбудеться  вогняне дійство від колективу «GEFEST-show» з Євпаторії, а також покажуть найбільший барабан у світі. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначає керівник фестивалю Ярослав Федоришин, театр з Євпаторії  має надзвичайно високий художній рівень і заслужене міжнародне визнання.

«Gefest show – здивує глядачів професіоналізмом виконання казкового сюжету в яскравих карнавальних костюмах в гармонії з вогнем», – розповів Федоришин.

Так, виступ цього театрального колективу заплановано на 29  вересня о 21:30 год

А наступного дня, у неділю, о 19:30 год львів’яни  зможуть потрапити на унікальну  подію – виступ Оркестру великих бубнів від Варшавського  театру «Маката». 

«Ці музичні інструменти  не мають аналогів  у світі, тому  вони потрапили у  книгу рекордів Гіннеса, випередивши за розмірами навіть японські бубни, що вважаються найбільшими. Ці події відбудуться на площі Університетській, перед головним корпусом університету імені  Івана Франка, у зв’язку з ремонтом на ділянці проспекту Свободи», – додав Ярослав Федоришин.

Нагадаємо, в програмі фестивалю львів’яни зможуть побачити вистави театрів з Києва, Харкова, Луганська, Чернігова, Львова, Кракова та Єлени Гури, Вільнюса, Бреста, Нью-Йорку, Тбілісі, Душанбе, Парижу, Брюселю, Праги, які будуть показуватись на сценах усіх львівських театрів. Цей фестиваль присвячений 125-річчю від дня народження Леся Курбаса.

Під час фестивалю можна побачити не тільки сценічні вистави, але й великі атракційні вуличні дійства на різних площах старого Львова і вдень, і ввечері. Традиційно відбудеться  колосальний театральний карнавал, в якому візьмуть участь артисти із 10 країн світу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *