ОСТАННІ НОВИНИ

«Піккардійська терція» святкує 20-річчя

|

24 вересня вокальній формації «Піккардійська терція» виповнюється 20 років. У день своєї річниці «піккардійці» презентуватимуть у Львові ювілейну програму «20 років на сцені «Піккардійська терція» святкує з друзями».

Про це учасники колективу повідомили сьогодні, 19 вересня, під час прес-конференції.

Двогодинна святкова концертна програма буде пісенною мандрівкою 20-річною історією гурту. Окрім хітів «Старенький трамвай», «Пустельник», «Сад ангельських пісень», «Берег ріки», «Нехай…» звучатимуть 8 нових пісень, написаних в останні роки.

Пісні «піккардійців» виконуватимуть також Ліля Ваврин, Павло Табаков, Павло Гудімов, Олег Лихач, гурт «Орфей», Юрко Журавель з «Ot Vinta», Олега Собчук із «С.К.А.Й.».

Окрім Львова, ювілейні концерти відбудуться у Вінниці (22 вересня), та Києві (29 вересня).

До ювілею  «Піккардійська терція» випустила зразу 3 нових альбоми. Перший з них – mp3-збірка всіх десяти альбомів секстету (вперше в цьому форматі вийдуть три перші альбоми гурту). Другий – це альбом-трибют із переспівами пісень «піккардійців» відомими українськими виконавцями.

Третій альбом є подарунковим і вийшов обмеженим накладом. Це подвійна вінілова платівка, в яку увійшло 20 улюблених пісень самих учасників гурту. Деякі з цих композицій звучатимуть у новому виконанні..

Режисером ювілейних виступів «Піккардійської терц» став відомий продюсер та постановник Михайло Крупієвський. А вийдуть на ювілейну сцену «піккардійці» у костюмах від Оксани Караванської.
Фото: М.Дашкович

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *