ОСТАННІ НОВИНИ

Секела пішов “воювати” Ляшка з автоматом

|

Небезвідомий у Львові протестний активіст Руслан Секела подався шукати виборчого щастя на Чернігівщину. Як інформує Громадянська мережа “ОПОРА”, Секела кандидує в окрузі №208, який охоплює Куликівський та Менський райони Чернігівщини.

Нещодавно Р.Секела випустив передвиборчий плакат у стилі мілітарі — кандидат з автоматом Калашникова напереваги і гаслом “Повернемо вкрадене народу”.


Така риторика стає зрозумілішою, коли додати, що опонентом Секели в цьому окрузі є “найрадикальніший” політик України Олег Ляшко, котрий з початком кампанії в буквальному розумінні взявся за вила.

Як вказують в “ОПОРІ”, виборче законодавство в цьому випадку не порушено, адже цей плакат не містить закликів, пропаганди війни, насильства тощо.

Однак, своїми діями кандидат порушує іншу норму, ст.20 Закону України «Про рекламу», де зазначено, що забороняється реклама з використанням зображень справжньої або іграшкової зброї.

Свого часу Р.Секела був депутатом Львівської міської ради, а вже цього року вигулькнув серед очільників громадського руху “Вперед!”.

 Фото: ГМ “Опора”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *