ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко судитиметься з Кузьміним в Лондоні

|

Захист екс-прем´єра України Юлії Тимошенко подала позов до лондонського суду від імені підзахисної до першого заступника генерального прокурора Ренату Кузьміну з вимогою спростувати неправдиву інформацію, поширену ним в інтерв´ю британській телекомпанії Бі-Бі-Сі. «Такий позов був поданий до лондонського суду минулого тижня», – повідомив захисник екс-прем´єра Сергій Власенко журналістам у понеділок біля ЦКБ № 5, де лікується Тимошенко, повідомляють “Коментарі” з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Власенко зазначив також, що, на його думку, заяви, зроблені Кузьміним у Ялті в суботу, свідчать про те, що перший заступник генпрокурора визнав, що Тимошенко «сидить незаконно».

«Він визнав, що Юлія Тимошенко сидить незаконно. Ренат Кузьмін – яскравий представник макіївської юридичної школи. Він навіть не розуміє, що каже. Він фактично визнав, що Тимошенко сидить незаконно, що не було ніяких доказів її провини. Але чомусь прокуратура не захотіла цього побачити, а погані захисники не підняли докази, які були в матеріалах справи. Це абсурдна логіка», – сказав Власенко.

Як повідомляли «Коментарі», раніше перший заступник Генерального прокурора України Ренат Кузьмін заявив, що єдина людина, з вини якого екс-прем´єр-міністр Юлія Тимошенко перебуває зараз у в´язниці – її захисник.

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *