ОСТАННІ НОВИНИ

Львів і Люблін спільно реалізовуватимуть культурні проекти

|

Згідно з проектом «Відкритий Львів» наше місто спільно реалізовуватиме з Любліном культурні  проекти до 2017 року.  До такого рішення прийшли міський голова Львова Андрій Садовий та Президент Любліна Кшиштоф Жук під час спільної зустрічі. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Ми дуже цінуємо нашу співпрацю. Люблін відкритий для українського бізнесу. Для Львова і Любліна важливо зберегти добру співпрацю. Ми готові подавати у Європейський Союз наступні проекти. Зараз Люблін творить клімат відкритості і цікавості. Ми видали твори Тараса Шевченка польською мовою, ми площу в центрі міста назвали іменем Тараса Шевченка», – зазначив під час зустрічі Президент Любліна.

Як додав Кшиштоф Жук, проект «Відкритий Львів», який готували фахівці галузі культури Львова та Любліна, польська сторона готова реалізовувати. Мерія Любліна планує звернутись за додатковим фінансуванням у міністерство культури Польщі та України, аби провести значно більше спільних культурних заходів, ніж було передбачено цим проектом.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *