ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартував міжнародний турнір зі стрільби з лука

|

У Львові вже вкотре відбуваються Міжнародні змагання зі стрільби з лука «Золота осінь – 2012». Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Львів для стрільби з лука є історичним містом, саме тут у 1931 році було створено Міжнародну федерацію стрільби з лука (FITA). У нашому місті відбувся і перший чемпіонат світу.

«Цей турнір є одним з найдавніших спортивних змагань, який 49 років поспіль проводиться саме у Львові та який внесено до календаря міжнародних змагань Всесвітньої федерації стрільби з лука (WA-FITA) і є одним із найпрестижніших турнірів Європи та України зі стрільби  з лука.  Адже завдяки саме таким спортивним заходам підвищує свою майстерність перспективна молодь, з якої формується резерв збірної команди України.

Учасниками змагань за понад сорок років побували сотні відомих сучасних Робін Гудів, учасники Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи, які щороку показують високі результати та тішать уболівальників новими рекордами», – повідомив головний суддя змагань Віктор Михайленко.

 Крім того, цей турнір є основним рейтинговим змаганням лучного сезону України 2012 року. Важливою метою цих змагань є прагнення Львівщини до включення Міжнародного турніру «Золота осінь» до світового рейтингу, що значно розширить географію учасників та підвищить статус змагань.

На проведення цього турніру з міського бюджету виділили 116 тисяч гривень.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *