ОСТАННІ НОВИНИ

Найгарнішу галичанку вибирають у форматі реаліті-шоу

|

У Львові відбудеться фінал конкурсу краси «Міс Галичина-2012». Підготовка до конкурсу відбувалась у форматі реаліті-шоу. Про це інформують організатори.

В рамках цьогорічного конкурсу відбулися кастинги у Рівному, Тернополі та Львові. Відібрані на кастингах понад 40 дівчат-конкурсанток в рамках підготовки в Трускавці брали участь у благодійних акціях направлених на допомогу дитячим будинкам, а також майстер-класах з дефіле, візажу, акторської майстерності та риторики тощо.

Після проходження етапу у Трускавці в форматі реаліті шоу, кількість учасниць скоротилася. Дівчата, які залишилися взяли участь у наступному етапі у Болгарії. Там у 5-зірковому готелі з ними займався голлівудський хореограф Тоні Стоун, який свого часу працював із Мадонною та Майклом Джексоном. Окрім цього учасниці взяли участь у майстер-класі та фотосесії на морському узбережжі, конкурсах на ерудицію та дебатах на суспільно важливі теми, зокрема, про гендерну нерівність. За підсумками цього етапу було обрано шістнадцять фіналісток, які 21 вересня постануть перед глядачами на фіналі «Міс Галичина-2012».

 Усіх відвідувачів фіналу очікує чудове лазерне, акробатичне та піротехнічне шоу, виступ музичних виконавців. На сцені відбудуться п’ять виходів конкурсанток. Зокрема дизайнерський вихід, традиційна хода в купальниках та у вечірніх сукнях під живий музичний супровід скрипки та фортепіано.

 Нагадаємо фінал “Міс Галичини-2012” відбудеться 21 вересня, о 19.30 в Палаці Спорту «Україна» (вул. Мельника, 18)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *