ОСТАННІ НОВИНИ

Хто не з нами, той із Януковичем – Яценюк

|

Голосування за політичні сили, які не увійшли до Об’єднаної опозиції є голосуванням за Януковича, заявив сьогодні на прес-конференції у Львові лідер Об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк.

«Хто не голосуватиме за Об’єднану опозицію, той віддасть свої голоси Януковичу» – сказав він. За його словами, всі, хто хотів приєднатися до опозиції, то це вже зробив.
Що ж стосується інформації про співпрацю з партією “УДАР” в узгодженні кандидатів по мажоритарних округах, то Яценюк зазначив: Ми, як ВО Батьківщина, звертались до всіх учасників політичного процесу, які, принаймні кажуть , що вони в опозиції: давайте з вами з’ясуємо чи є у вас сильні кандидати і приймемо один єдиний мажоритарний список. Ми отримали відповідь на це, коли одна з тих партій, яку ви називаєте висунула по всім 225 округам своїх кандидаті в депутати. Я чудово усвідомлюю навіщо це робилося – для того, щоб розтягнути опозиційний електорат. – наголосив він.

Що ж стосується незалежних мажоритарників, то А.Яценюк припустив, що опозиція може «прийняти відповідне рішення, щоби перемогти в окрузі», але ту же підкреслив, що це не стосується тих, хто хотів приєднатися до опозиції, щоби продовжити своє життя у парламенті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *