ОСТАННІ НОВИНИ

Турецька скрипалька дасть концерт у Львові

|

15 вересня у Львівській обласній філармонії відбудеться концерт відомої турецької скрипальки Пелін Халкаджи Акин. Про це повідомили у посольстві Туреччини в Україні, за сприяння котрого відбудеться подія.

Львів’яни зможуть насолодитися такими творами класичної музики, як увертюра до опери «Рієнці» авторства Р. Вагнера, концерт для скрипки з оркестром Я. Сібеліуса та всесвітньо відома симфонічна сюїта «Шехерезада» російського композитора Римського-Корсакова.

Скрипалька виступить разом із Львівським державним академічним оркестром, диригувати яким буде заслужений діяч мистецтв Азербайджану Фахраддін Керімов.

Пелін почала вчитися грати на скрипці у віці 8 років. Після закінчення державної консерваторії Університету витончених мистецтв ім. Мімара Синана скрипальку запросили на посаду концертмейстера до Стамбульського філармонічного оркестру Борусан, де вона працює і нині. Протягом своєї кар’єри Пелін Халкаджи виступала на кращих світових сценах: в Альберт-холлі у Лондоні, в паризькому Музикограді, в мюнхенському Геркулес-холі та в Берлінській філармонії.

Початок концерту: 15 вересня, 18:00

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *