ОСТАННІ НОВИНИ

Українці перестали купувати дорогу побутову техніку

|

На сьогоднішній день через страх падіння нацвалюти населення дедалі частіше почало відмовлятись від купівлі дорогої техніки, про що свідчать дані щомісячного дослідження маркетингової компанії Gfk Ukraine, повідомляє ТСН.

В першу чергу українці перестають купувати холодильники, пральні машини і пилососи. Тобто покупки вартістю від 2-3 тисяч гривень. В цілому, у липні індекс споживчих настроїв українців погіршився порівняно з червнем на 3 пункти – до 81.

“Ми, наприклад, дивимося на показники очікувань щодо безробіття, вони є відносно невисокими, тобто немає того, що люди очікують, що наприклад їм ніде буде працювати, у них не буде зарплати, доходів вони швидше очікують те, що відбудеться девальвація, яка призведе до того, що вони втратять істотну частку доходів”, – пояснив зміни настроїв населення заступник директора GFK Ukraine Гліб Вишлінський.

Нагадаємо, нещодавно прем`єр Микола Азаров заявив, що за підсумками першого півріччя економіка країни (ВВП) виросла на 2%, що замало для відчутного покращення життя громадян.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *