ОСТАННІ НОВИНИ

Табачник похвалився рекордами з підігріву шкільних туалетів

|

Найгірші справи зі шкільними туалетами є в трьох областях Західної України: Івано-Франківській, Рівненській та Закарпатській. Про це повідомив міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник, передають «Коментарі».

«На сьогоднішній день тривожна, негосподарська ситуація склалася в трьох областях, де майже половина шкільних туалетів знаходяться не в приміщеннях, – зазначив міністр. – Це Івано-Франківська, Рівненська та Закарпатська області. Кілька областей цим займаються по-справжньому. Київська область у цьому році більш ніж 60 туалетів побудувала, велику програму зараз закінчує реалізовувати Дніпропетровська область – 151 школу, з яких більшість сільські, вони обладнали «теплими» зручностями».

За словами міністра, на сьогодні проблема забезпечення середніх навчальних закладів туалетами повністю вирішена в трьох областях – Дніпропетровській, Миколаївській та Донецькій.

Решта, отримавши наганяй в Кабінеті міністрів, також почали цим займатися. Перші результати, як зазначив Табачник, мають бути пред’явлені до 1 вересня.

Як повідомляли «Коментарі», раніше глава МОН заявив, що до початку навчального року можливо забезпечити теплими туалетами сільські школи. При цьому Табачник допустив, що якщо школи не впораються з цим завданням до 1 вересня, то облаштувати туалети можна хоча б до 1 жовтня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *