ОСТАННІ НОВИНИ

Васюник хоче відправити політичних пенсіонерів на відпочинок

|

Єдиний узгоджений кандидат в народні депутати від Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» по 117 виборчому округу Львова Ігор Васюник заявив, що має намір ініціювати у парламенті законопроект щодо терміну перебування народного депутат у парламенті. Про це І. Васюник повідомив сьогодні у прес-клубі під час бліц-дебатів із представником партії «Удар» Оксаною Юринець.

Зокрема, під час обміну запитань він сказав: «Я планую внести законопроект про обмеження терміну перебування народним депутатом».

Своєю чергою О. Юринець підтримала таку ініціативу і сказала, що вона також виступає за визначення «політичної пенсії».

Окрім того, І. Васюник виступив за скасування будь-яких пільг народним депутатам.

«Середня заробітна плата пересічного українця в – 2400 грн. Натомість народний обранець мінімальну зарплату має в розмірі 17 тис. грн./міс. Це в п’ять разів більше за пересічного громадянина. Додайте сюди ще кошти на утримання апарату помічників, оздоровлення, безкоштовний проїзд та багато іншого. Я проти того, щоб пільги отримували багаті. Якщо посадовець отримує вдвічі більшу зарплату від середньостатистичного українця – тоді він також має відмовитись від пільг…Якщо такого рішення у новому парламенті не буде прийнято, я сьогодні вам заявляю – як депутат ВР я відмовлюсь від будь-яких пільг. А журналісти це проконтролюють. Ці кошти можна спрямувати на допомогу дитячим будинкам», – додав кандидат від ВО «Батьківщина».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *