ОСТАННІ НОВИНИ

«Свято хліба» відвідали рекордні 30 тисяч гостей

|

«Свято хліба», яке відбулося цієї неділі, 26 серпня, за підтримки незмінного генерального спонсора свята – ТМ «Львівські дріжджі» – відвідало найбільше гостей за останні вісім років проведення заходу – понад 30 тисяч.  Про це йдеться у повідомленні компанії.

Усі охочі отримали духмяні подарунки – пампушки від «Львівських дріжджів». Усього роздали близько 5 тисяч смаколиків. А усім, хто розповідав прислів`я про хліб – інші цікаві сувеніри.

«Свято хліба» – ідеальний захід для справжнього родинного відпочинку. У цьому переконалися усі відвідувачі смачного заходу, які милувалися майстер-класами на Алеї майстрів, смакували традиційний козацький куліш, зварений у казані на свіжому повітрі. На «Святі хліба» відбулася виставка-ярмарок: найбільші хлібопекарські підприємства презентували власну продукцію – духмяні короваї, пампушки, безліч виробів із хліба. Для наймолодших відвідувачів Організатори та партнери «Свята хліба» приготували низку цікавих забав, веселих конкурсів та виступів творчих колективів, а також дитяче свято на «Казковій галявині».

На «Святі хліба» також відбувся розіграш хлібопічок від генерального спонсора свята – ТМ «Львівські дріжджі». Їхніми щасливими власниками стали відвідувачі свята, які найшвидше впоралися із завданнями на конкурсах. На завершення заходу гостей розважала зірка – співачка Марійка Бурмака.

Продукція  під ТМ «Львівські дріжджі» забезпечує близько 70% українського хлібопекарського  ринку. У 2011 році з дріжджів компанії випечено близько 2,5 млн. тон хліба.

Успішність  ТМ «Львівські дріжджі» полягає у  поєднанні давніх традицій виробництва  та шанобливого ставлення до споживачів, відповідальності та якісних стандартів, що є запорукою створення бездоганного продукту.

Фото: компанія “Ензим” 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *