ОСТАННІ НОВИНИ

На Ярмарку дитячого дозвілля діятимуть три майданчики

|

На  Ярмарку дитячого дозвілля діятимуть  три показові майданчики для виступів 50 дитячих  колективів. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Цього року організатори вирішили розмежувати показові виступи за характером та масштабом дійства, яке відбуватиметься на сцені.

З цією метою передбачено роботу показових майданчиків та першому та другому поверсі, а також в актовому залі. Щоб дитячі колективи, гуртки та секції могли презентувати свою роботу, не заважаючи при цьому іншим учасникам Ярмарку, їхні виступи буде розподілено між цими трьома площадками.

Зокрема, у актовому залі Палацу мистецтв свою творчість  презентуватимуть вокальні, інструментальні  та хореографічні колективи. Центр  дитячого-юнацької творчості Залізничного району покаже виступ своєї циркової студії та шоу мажореток у супроводі духового оркестру. Також на сцені актового залу відбудеться показ дитячої вистави «Хто сказав «Няв» від Центру родини Фонду Святого Володимира.

Показовий майданчик першого поверху відведено під вистави, танці, майстер-класи та конкурси. Також тут протягом усіх трьох днів Ярмарку проводитимуться інтерактивні заняття з англійської мови для маленьких відвідувачів заходу від школи Рання англійська Хелен Дорон.

Роботу показового майданчика на другому поверсі натомість зосереджено на проведенні майстер-класів найрізноманітнішого типу та тематики. Саме тут кожен охочий зможе спробувати себе у якомусь виді творчого мистецтва та навчитися робити щось нове власними руками. Так, у перший день Ярмарку Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр проводитиме майстер-клас з бісероплетіння та паперової пластики. А театр мод «Сучасні попелюшки» (від ЦДЮТ Залізничного району), який займається моделюванням та конструюванням одягу, проведе показ своїх робіт. Також майстри Фонду Святого Володимира поруч зі своїм боксом на другому поверсі проводитимуть для усіх бажаючих майстер-класи з ткацтва.

Нагадаємо, Ярмарок дитячого дозвілля проходитиме 6-8 вересня у Львівському палаці мистецтв (Коперника, 17). 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *