ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині визначають кращих підприємців

|

22 серпня відбулося засідання організаційного комітету з проведення обласних конкурсів на звання «Краще мале підприємство Львівщини», «Краща жінка-підприємець Львівщини» та «Кращий молодий підприємець Львівщини». Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

Під час засідання розглянуто пропозиції до нагородження у відповідних номінаціях, подані  райдержадміністраціями, виконавчими комітетами міст обласного значення, асоціативними об’єднаннями  підприємців.
Також  члени  оргкомітету  прийняли  рішення про утворення окремої номінації «За створення нових робочих місць».
Нагадаємо, щорічно в межах виконання основних заходів Регіональної програми розвитку малого підприємництва у Львівській області, за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток області, відбувається відзначення кращих суб’єктів малого підприємництва.
Учасниками цьогорічних обласних конкурсів були малі підприємства всіх форм власності, у тому числі підприємства з іноземними інвестиціями та фізичні особи – суб’єкти підприємницької діяльності – всього 111 осіб.
Основними критеріями визначення переможців конкурсів були:
•    Фінансово-господарські результати суб’єкта підприємницької діяльності.
•    Рівень оплати праці, своєчасність виплати заробітної плати.
•    Виробництво конкурентоспроможної продукції (робіт, послуг) на внутрішньому та зовнішньому ринках.
•    Кількість діючих, збережених та створених нових робочих місць.
•    Повнота сплати податків і зборів (обов’язкових платежів) до бюджетів усіх рівнів та до державних цільових фондів.
Переможцями конкурсу не можуть бути визнані підприємства, до яких у звітному періоді були застосовані економічні, фінансові та інші штрафні санкції за порушення законодавства України та ті, які були нагороджені протягом останніх трьох років.
60 переможців конкурсу будуть нагороджені Подяками голови обласної державної адміністрації.

Довідково:

Відповідно до Указу Президента України від 05.10.1998 № 1110 «Про День підприємця» 31 серпня 2012 року відзначатиметься «День підприємця 2012».

Відповідно до Закону України від 22.03.2012 № 4618-VI «Про розвиток та державну підтримку малого та середнього підприємництва в Україні» малими (незалежно від форми власності) визнаються підприємства, в яких середньооблікова чисельність працюючих за звітний (фінансовий) рік не перевищує 50 осіб, а обсяг валового доходу від реалізації продукції (робіт, послуг) за цей період не перевищує 70 млн.грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *