ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині керівник виборчої кампанії від «Батьківщини» агітує за самовисуванця?

|

Представник Центрального штабу–керівник виборчої кампанії у Львівській області об’єднаної опозиції «Батьківщина» Віктор Швець відкрито агітує за підтримку кандидата-самовисуванця, ігноруючи усі домовленості опозиційних партійних політсил щодо узгоджених дій на виборах.

«Львівський портал» отримав листівку, на якій В.Швець розповідає про достойного кандидата у народні депутати адмірала Ігоря Тенюха, який є самовисуванцем у виборчому окрузі №126 з центром у Стрию.

«Саме таких особистостей, які не йдуть на компроміс із совістю і ставлять інтереси держави вище особистих, потребує український парламент», – стверджує В.Швець про І.Тенюха.

 

Нагадаємо, узгодженим кандидатом від опозиції у виборчому окрузі №126 є Олег Канівець.

Як інформували ЗМІ напередодні оголошення списку узгоджених кандидатів від опозиції, В.Швець домовлявся про можливості просування на цьому окрузі іншого кандидата.

Наразі не вдалось взяти коментар стосовно дій представника Центрального штабу «Батьківщини» у голови обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Романа Ілика. Впродовж тривалого часу він не підіймає слухавки мобільного телефона.

Нагадаємо, керівник Львівського регіонального штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Степан Кубів оголосив, що Ігор Осташ, який попри рішення з’їзду Об’єднаної опозиції вирішив самовисуватися у 126-му окрузі, виключений з партії «Фронт змін».

Раніше лідер партії ВО «Свобода» Олег Тягнибок оголосив зрадниками та заявив про виключення з партії за самовисування Михайла Задорожного та Остапа Канаку.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *