ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській філармонії зіграють класичну і електронну музику

|

В неділю у Львівський Філармонії відбудеться благодійний концерт у рамках марафону «Подаруй дитині надію». На концерті звучатиме класична та електронна музика. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

У благодійному концерті візьмуть участь Назарій Пилатюк, квартет «Фенікс», дует ді-джеїв Bold Brothers, саксофоніст Igor Volkoff & DJ Zajceff.

«Наш марафон триває у Львові уже більше року. Ми збираємо кошти на реалізацію програм, що заплановані у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі. В рамках марафону ми проводимо різноманітні акції, залучаємо до них дітей. Марафон спочатку мав на меті назбирати кошти на рентгенапарат, цей процес вже фактично закінчено. Зараз ми маємо нову мету – це назбирати кошти на реалізацію програми з розвитку лікарні. На цьому етапі ми запланували комп’ютеризувати лікарню», – розповів Олександр Ябчанка, координатор благодійного марафону «Подаруй дитині надію».

Ця акція є логічним продовженням акцій «Мистецький Львів – важкохворим дітям» та «Dj дітям», де, окрім класичної музики, буде представлено експериментальне виконання композицій спільно з ді-джеями.

«Проект цікавий тим, що він новий. Класичними засобами і у класичному залі буде виконуватись не тільки класика, але й рок. Також буде поєднання рокових балад з електронною музикою. Це тільки початок проекту, ми  сподіваємось, що він отримає розвиток і позитивні відгуки людей», – розповів Денис Литвиненко, художній керівник проекту, учасник квартету «Фенікс».

Крім того, у рамках проекту будуть представлені картини, намальовані важкохворими дітьми, що отримують лікування в відділеннях Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру. 

«Це не просто картини, а плід дитячої творчості, що народжується чи не в найважчий період їх життя – в період боротьби з важкою недугою. Допомагають дітям творити професійні художники на майстер-класах», – додав Олександр Ябчанка, координатор благодійного марафону.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *