ОСТАННІ НОВИНИ

Після Дня незалежності львів’яни можуть залишитись без гарячої води ?

|

Найближчим часом ситуація із припиненням постачання природного газу до «Львівтеплоенерго» може повторитися, оскільки питання забезпечення їх необхідним ресурсом блакитного палива, а відтак – жителів Львова гарячою водою, не вирішується ні міськими чиновниками, ні керівництвом теплопостачального підприємства. Про це інформує прес-секретар ПАТ «Львівгаз» Оксана Ростикус.

Сьогодні, 22 серпня, ЛМКП «Львівтеплоенерго», а також міському голові та управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення надіслано повідомлення про відсутність лімітів природного газу для потреб теплопостачання на третю декаду серпня.

Від початку травня тепловики неодноразово отримували попередження від ПАТ «Львівгаз» про те, що вони здійснюють несанкціонований відбір природного газу, оскільки не мають виділених обсягів природного газу для потреб теплопостачання. Проте всі звернення ПАТ «Львівгаз» були проігноровані з боку керівництва «Львівтеплоенерго», тому 6 серпня 2012 р., на вимогу НАК «Нафтогаз України», працівникам газового господарства довелося вдатися до крайнього методу – відключення котелень та ТЕЦ-1 від газопостачання.

На сьогодні, зважаючи на те, що наближається свято Дня незалежності, товариство «Львівгаз» під свою відповідальність здійснює постачання блакитного палива до об’єктів «Львівтеплоенерго», проте безлімітне споживання газу не може тривати безкінечно, тому вкотре наголошуємо на необхідності терміново вирішити проблему забезпечення тепловиків необхідним ресурсом.

Фото: Flickr 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *