ОСТАННІ НОВИНИ

Парубій знайшов темники на ТБ

|

Про це він пише у своєму блозі на “Українській правді”, розповідаючи про виступ на місцевому телебаченні у Дніпропетровську.

“Коли я почав готуватись до ефіру, до мене підійшла працівниця телеканалу і повідомила мене, що в своєму ефірі я зобов`язаний дотримуватись Закону України “Про статус народного депутата України”, зокрема частини першої статті 18, і, щоб в мене не виникало ніяких питань, враз вручила мені документ з посиланням на закон. Коли я прочитав текст, в мене очі полізли на лоб. Я спитав працівницю, чи вона переконана, що це витяг із статті закону. Вона довго переконувала мене, що це є закон, який ми як народні депутати і приймали, і тому повинні його виконувати. Вона так щиро в це вірила, що мені не вдалося переконати її у протилежному. Очевидно, вона отримала цей документ від керівництва” – пише депутат.


А.Парубій вказує, що в Законі України “Про статус народного депутата України” подібного немає і бути не може.
“Подібну ситуацію я зустрічав в багатьох областях України, виступаючи на державних телеканалах. Але, як правило, це були усні прохання: не згадувати Януковича, не дуже гостро критикувати владу, бо інакше програму “не пустять в ефір”. Очевидно, цей темник розіслали на усі державні обласні телерадіокомпанії, але тільки в Дніпропетровську я отримав його на руки. Робиться це з однією метою: щоб депутати від опозиції могли говорити будь про що: про погоду, футбол, але тільки не про Януковича, бандитську владу, провальні реформи. Бо інакше, ведучий, згідно документу, зобов`язаний направити розмову у “ЗАКОННЕ РУСЛО!!!”.” – пише А.Парубій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *