ОСТАННІ НОВИНИ

На допомогу реабілітованим з бюджету виділили 1,8 млн грн

|

З обласного бюджету профінансовано понад 1,8 млн гривень для виплати допомоги реабілітованим громадянам, інформує прес-служба Львівської ОДА.

З обласного бюджету відповідно до помісячного розпису асигнувань на 2012 рік та програми надання одноразової адресної допомоги найбільш незахищеним категоріям громадян – реабілітованим за статтею 3 „Закону України „Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні” та потерпілим від політичних репресій профінансовано понад 1,8 млн грн.. Про це повідомив начальник Головного фінансового управління облдержадміністрації Олег Демків.
За словами Олега Демківа, згадану допомогу отримає 5991 особа, визначена з урахуванням їх віку (особам, яким у поточному році виповнюється 75 і більше років).
Також Олег Демків відзначив, що відповідно до наданих органами місцевого самоврядування області актів виконаних робіт станом на 15.08.2012 року на виготовлення містобудівної документації профінансовано в повному обсязі 337,6 тис. грн, у тому числі з обласного бюджету на умовах співфінансування 109,3 тис. гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *