ОСТАННІ НОВИНИ

Розинська знову програла суд ДАІ

|

Апеляційний суд Києва підтвердив законність Голосіївського суду, який визнав телеведучу Наталю Розинську винною у її конфлікті зі співпрацівниками спецназу ДАІ “Кобра”, інформує ТСН. Вона зазначила, що суддею у її справі був Віктор Глиняний – той самий, який підтвердив рішення Печерського суду про незаконність закриття справи проти Мельниченка. “Глиняний підтримав рішення Кірєєва, а демократична республіка Італія вирішила, що Мельниченко не є злочинцем. А сьогодні Глиняний засудив і мене”, – наголосила Розинська.
Вона зазначила, що оголошувала відвід судді, однак його не задовольнили. “Після чого, що робить Глиняний – він з теки, навіть не удаляючись до нарадчої кімнати, він сказав мені – нічого не знаю, ви докажіть мені, що ви якась там дружина Мельниченка. Витягує рішення і тупо зачитує уже підготовлене і надруковане рішення”, – обурена Розинська. “Тепер засуджена Розинська летить до вільного Мельниченка”, – додала вона.
Нагадаємо, 28 травня Голосіївський райсуд Києва визнав телеведучу Наталю Розинську винною у конфлікті з ДАІшниками за обома статтями обвинувачення. 1 червня 2011 екс-президент Леонід Кучма звернувся до Генпрокуратури з проханням відновити щодо Мельниченка кримінальну справу за підозрою в перевищенні службових повноважень, розголошення державної таємниці, а також за фактом фальсифікації доказів, яка була закрита у 2005 році. 23 червня Печерський райсуд під головуванням судді Родіона Кірєєва скасував постанову про закриття кримінальної справи щодо екс-майора. 29 липня Апеляційний суд Києва під головуванням Віктора Глиняного прийняв рішення залишити без змін рішення Печерського райсуду.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *