ОСТАННІ НОВИНИ

До Дня Незалежності в області пройдуть святкові ярмарки

|

З  22 до 26 серпня, напередодні 21-ї річниці Незалежності України, у Львові та у районних центрах області будуть проведені ярмарки з продажу сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА з посиланням на начальника головного управління економіки та промислової політики Дениса Шмигаля.

22 серпня:

Городоцький район (м. Комарно),  
Пустомити (ринкова площа – вул. Спортивна),
м. Радехів (ринок «Торговиця»).

23 серпня:

Городок,
Золочів (КП «Золочівський ринок» та вул. Кривоноса),
Мостиська (міський ринок),
Пустомитівський район (смт. Щирець),
м.Сколе;

25 серпня:

Броди (ВКПЦ «Бродівський замок»)

Буськ (КП «Галвет»,
Перемишляни (МП «Ринок»);

 

26 серпня:

Яворівський район (м.Новояворівськ).

Також До Дня незалежності України у Львові заплановано проведення щорічного соціального заходу «Свято вареника» (25.08.2012р, Центральний парк культури та відпочинку ім.Б.Хмельницького).  Це свято улюбленого продукту українців, тому й формат заходу передбачає безкоштовне частування варениками.

«Свято хліба» (26.08.2012р., Музей народної архітектури і побуту  «Шевченківський гай»).  Гільдія приватних пекарів та кондитерів Львівської області вже восьмий рік поспіль організовує культурний захід під назвою «Свято хліба». Цьогоріч заплановано різноманітні заходи, велика концертна програма, майстер-класи, дегустації новинок, виставка-ярмарок хлібобулочної, кондитерської продукції та короваїв. Учасники свята представлятимуть ексклюзивні вироби, гуляння, співи і багато приємних несподіванок.
«Шкільний ярмарок» (з 22 по 24 серпня ц.р.- гуртовий ринок «Шувар» на площі перед виставковим комплексом «Шувар-Експо»).Тематичні розділи: канцелярські товари, підручники, книжки, комп`ютери, шкільна форма,  одяг, взуття, шкіргалантерея, спортивні товари.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *